Schipper Marketing Mark achter Laptop

Kijken, klikken en kopen.

Dat is ons motto.

Succesvolle websites

Succesvolle websites

Een goede website is belangrijk voor elke succesvolle ondernemer. Maar zijn de webteksten wel duidelijk, informatief en pakkend? Komt de bezoeker via de optimale weg bij de aanvraagknop? Wij scannen jouw website graag voor je. In een overzichtelijke rapportage ontvang je de noodzakelijke aanpassingen voor een betere gebruikerservaring. Ook wordt de route die de bezoeker aflegt naar de afspraakknop of bestelknop geoptimaliseerd. ‘Kijken, klikken en kopen’ is het motto van marketingbureau Schipper Marketing in Barneveld.

Succesvolle websites


Bel voor vindbare wekteksten

Bel voor vindbare wekteksten

Hoe vindt de bezoeker jouw website? Via Google natuurlijk. Tenminste, als jouw website op de eerste pagina staat bij het opgegeven zoekwoord. Daarom is communicatiebureau Schipper Marketing gespecialiseerd in het schrijven van goede webteksten, die zorgen voor een betere ranking in zoekmachine Google. Inmiddels hebben veel websites van ondernemers uit Barneveld en Voorthuizen succes behaald dankzij de webteksten van tekstschrijver Schipper Marketing. Laat jouw teksten schrijven of optimaliseren tot vindbare teksten door de tekstschrijver uit Barneveld, zodat jouw website door meer (potentiële) klanten wordt bezocht.

Bel voor vindbare wekteksten


Senior Marketing Professional

Senior Marketing Professional

De titel Senior Marketing Professional is een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk om vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeers te certificeren. Een beperkt aantal marketeers in Nederland mag deze titel voeren. Mark Schipper is één van hen.

Wat zeggen anderen over Schipper Marketing

Spyder Koeriers & Transport

Spyder Koeriers & Transport

“Wij lopen graag voorop. Snel, goed bereikbaar, betrouwbaar en met gebruik van (online) middelen om de kwaliteit van ons werk te vergroten. Schipper Marketing is daarom hét marketingbureau voor ons.”

Gijs Petersen

Medifit

Medifit

“Schipper Marketing verzorgt al jaren marketingactiviteiten voor ons. De vindbaarheid van onze vier vestigingen is fysiek en online vergroot dankzij de informatieve webteksten, blogs, relevante content in de app en veel meer.”

Ronald Uyterwaal

Succlean

Succlean

“Dé aanpak om mijn doelstelling (groei binnen groter MKB) te realiseren, vond ik in het concrete marketingplan van Schipper Marketing. Inmiddels zijn we bekend in de gehele regio Leusden en is ons klantenbestand naar wens uitgebreid.”

Remco Thiecke

SDVB

SDVB

"Door de vele verschillende commerciële acties, vergroot voetbalvereniging SDVB de sponsorinkomsten aanzienlijk. Schipper Marketing staat voor mij synoniem voor Doelgerichte Marketing!"

Jan van Beek